Akiknek sikerült

Nyertesek

SZEMvedélyünk a fotózás Fotós – grafikus csapatunk 2019-ben alapította meg ezt az országban egyedülálló technikával rendelkező projektet, a Colorist. Különleges, és ritka makró objektívünknek, és mára már tökéletesre fejlesztett technikánknak köszönhetően az általunk készült képeken keresztül, mindenkinek lehetősége nyílik betekintést nyerni a saját egyedi, és folyton változó univerzumába. Fontos volt számunkra, hogy egy olyan dolgot adhassunk a megrendelőinknek, ami nap, mint nap ámulatba ejtheti őket. A hozzánk ellátogatók pár perc alatt kézhez kaphatják a saját ámulatba ejtő világukat, amit már nem csak képként a falon csodálhatnak, hanem ékszerként is hordhatnak vagy ajándékozhatnak szeretteiknek.

Reméljük hamarosan SZEMélyesen is találkozunk.
Réka és Tomi.

„Kirakatban lenni tényleg jobb. A K20 Kirakat elhelyezkedése vagyis az, hogy a Pécs belvárosában a központban vagyunk, nagyon sokat lendített az üzletünkön. Sok betérő látogatónk lett pécsiek és turisták egyaránt. Király utca tényleg tudja azt, amit vártunk tőle.”
Keszthelyi Réka
Coloris

KÜLÖNDÍJAS

vizmentes-mobil-automoso-pecs

Vízmentes mobil autókozmetikai szolgáltatás

Víz nélküli, nanotechnológiás autótisztítás kívül-belül ott, ahol az ügyfél szeretné.

A speciálisan erre a célra fejlesztett, magas anyagsűrűségű tisztítókendővel és a nanotechnológiás készítményekkel anélkül lehet eltávolítani a szennyeződést az autóról, hogy a karosszériát megsértenénk.

Nem mellesleg akár 100-150 liter vizet is megspórolunk, hiszen víz használata nélkül végezzük munkánkat. A használt szerek a környezetre ártalmatlanok, teljes mértékben lebomlanak.

A szolgáltatás nagyon kényelmes, hiszen mivel sem víz, sem áramigénye nincs, az ügyfél által kért helyszínen tudjuk elvégezni a kért szolgáltatást.

Hideg Balázs

HidegTeam Mobilmosó