Akik döntenek

zsűritagok és mentorálás

Vendler Balázs a Games for Business Kft. alapítója. A meglévő cége átalakításával 18 évi marketingi ügynökségi munka után 2016-ban vágott bele a játék alapú rendszer fejlesztésébe. 4 év alatt a G4B nemzetközileg díjazott szolgáltatóvá nőtte ki magát, 4 kontinensen jelen lévő partnerhálózattal és ügyfélkörrel. 2019-ben a céget felvásárolták, így ma egy nemzetközi cégcsoport részeként működik. A K20 KIRAKAT MENTORA.

Vendler Balázs

Dr. Bedő Zsolt

Dr. Bedő Zsolt, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának habilitált egyetemi docense, a Kar innovációs igazgatója. Szakterülete az egyetemközpontú vállalkozói ökoszisztémák. Társalapítója a Simonyi BEDC Vállalkozásfejlesztési Központnak, az Alkalmazott Tanulások Központnak, programvezetője az Msc Enterprise Development and Entrepreneurship mesterprogramnak, Akkreditált mentor a Hiventures kockázati tőketársaságnál. Kutatásai alapján résztulajdonosa az openup.education online szoftvernek, ami az egyetemeket segíti vállalkozói ökoszisztémájuk menedzselésében. A K20 KIRAKAT MENTORA.

Több mint egy évtizede segíti kreatív vállalkozások boldogulását üzletfejlesztési projekteken át a Kreatív Ipari Klaszter elnökeként. Szakmai tevékenységét az elméleti ismeretek mögötti gyakorlati megközelítés jellemzi, televíziós múltját több sikeres innováció kísérte. Egyedi szakterülete a szellemi eszköz menedzsment, technológia transzfer mellett a kreatív ipari vállalkozások fejlesztése, valamint a kreatív ipari nemzetköziesedés, hálózatosodás. A Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ Egyesület elnöke, emellett brand ambassador-ként tevékenykedik az Enterprise Europe Network hálózatában és mentor a WORTH Partnership Project-ben, innovációs coach az EU EASME SME Instrument rendszerében. A K20 KIRAKAT MENTORA.

Keresnyei János

Szabó Szilárd

Vezérigazgató
Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

 

Több mint 20 éves ingatlan üzemeltetési vezetői tapasztalattal rendelkezik, a MATÁV pécsi területi igazgatóságán kezdte, később a DeTeImmobilien Zrt. Nyugat-magyarországi majd a teljes Vidéki területi Főmérnökségét irányította. A STRABAG Property and Facility Services Zrt. műszaki igazgatójaként a cég országos üzemeltetési szervezetét vezette. 2019 vége óta a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Ingatlan Gazdálkodók Szövetsége Elnökségének tagja.

Varga Péter 2020. szeptembere óta vezeti a Gazdaságfejlesztési Főosztályt, ahová Pénzügyi területről érkezett.12 éves banki tapasztalattal rendelkezik hazánk vezető pénzintézetében, ahol 5 évet vezetői munkakörökben töltött. Pénzügyi területen ügyfélkapcsolati tanácsadóként, fiókvezetőként és regionális mobilbankári vezetőként tevékenykedett. Egy évet az Otp Banka szerbiai leányvállalatában projekt vezetőként, közel 2 évet az OTP romániai ország-menedzsereként, majd 3 évet az OTP Bank Nyrt. digitális transzformációjának projekt menedzsereként dolgozott. 2013-2020 között KKV-k indításában és menedzsmentjében is számos tapasztalatot szerzett.

Varga Péter

MENTORÁLÁS

A K20 kirakat mentorai az alábbi támogatást nyújtják a nyertesnek:

  • Három óra tanácsadást vehet igénybe Dr. Bedő Zsolt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának innovációs igazgatója vezetésével, amelyet 2022. július 29-ig használhat fel előre egyeztetett időpontban.
  • Vendler Balázs a Games for Business Kft. alapítójának felajánlásával a nyertes ajándékba kap egy 10 órás tanácsadást, 5 db 2 órás alkalomra lebontva, melynek értéke 1500 EUR.
  • Keresnyei János Európai Uniós szakértő/nemzetközi mentor felajánlásából a nyertes további egy órás beszélgetésen vehet részt, melynek során a vállalkozás versenyelőnyeinek megtalálása és a fejlődésre való fókuszálás a cél a minél nagyobb jövedelem megszerzéséért. A felajánlás értéke 120EUR.